facebook tracking
Amanda

Amanda

Key Ambassadör

Vad är det bästa med att vara en Key ambassadör?
Det bästa med att vara en Key Ambassadör är att få äran att vara ett ansikte utåt för en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser!
Samt att ha möjligheten att vara en hjälpande hand för bland annat personer som nyligen tagit studenten och nu ska börja arbeta för första gången i sitt liv.

Vilka egenskaper tycker du är viktigast för att jobba som en Key ambassadör?
Jag tycker att några av de viktigaste egenskaperna hos en Key Ambassadör är att man lever efter företagets värderingar, är positiv och trevlig mot personer som man träffar. Jag tycker också att det är viktigt att man ger varje person en chans att visa vem de är.

Alla som jobbar hos oss kommer inte från samma bakgrund, tänker inte heller likadant i allt. Men det är också en del av att Key är ett sådant framgångståg, att vi lär oss av varandras erfarenheter och att alla alltid gör sitt bästa men även har viljan att hela tiden utvecklas.

Vem skulle du rekommendera att bli en Key ambassadör?
Det skulle jag rekommendera en person som tycker om att prata med människor, vill vara med och hjälpa och kunna påverka andra människor till att utveckla sig själva eller kanske prova det där jobbet som man länge velat prova men kanske inte riktigt vågat söka till än.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor