facebook tracking
Amy

Amy

Key Ambassadör

Vad är det bästa med att vara en Key Ambassadör?
Det bästa med att vara en Key Ambassadör är att man får vara ansiktet utåt för ett utav Sveriges och Europas bästa arbetsplatser. Man får möjligheten att visa upp vår fantastiska arbetsplats och rekrytera in nya stjärnor till vårt fantastiska team.

Vilka egenskaper är viktiga för att jobba som en Key Ambassadör?
De viktigaste egenskaperna för att vara en Key Ambassadör är att vara en driven människa. En människa som gillar att göra skillnad och är redo för att anta nya utmaningar. Du bör även vara en positiv person med starka ambitioner som kan spegla av sig på våra framtida stjärnor!

Vem skulle du rekommendera till att bli en Key Ambassadör?
Jag skulle rekommendera att bli en Key Ambassadör till folk som kanske inte har möjligheten att arbeta heltid hos oss just nu, men ändå vill vara en del av detta fantastiska team. Du kanske pluggar för stunden, eller inte har gått klart skolan. Men då kan du på sidan av vara med oss i jakten på nya stjärnor. Jag rekommenderar även dem som inte vill vara bundna till någon tidsram, utan vill ha ett mer flexibelt arbete. Här bestämmer du dina egna tider, och jobbar på dina egna villkor.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor